SMD Assembly

KJER SMO NAJBOLJŠI

SMD opremljanje

Sestavljanje SMD komponent je proces pri katerem se strojno opremlja površinske komponente (SMD) na tiskano vezje. Opremlje je lahko enostransko kot tudi dvostransko. Polaganje na spodnji strani se lahko izvede na lepilo ali pa se uporabi klasični postopek spajkanja na spajkalno pasto.

ZAGOTAVLJAMO KVALITETO

Avtomatiziran optični pregled

AOI, avtomatiziran optični pregled je še posebej uspešna metoda za pregled tiskanega vezja, sklopov PCB, ko so opravili postopek spajkanja. AOI lahko odkrije napake, vključno s težavami pri spajkanju skupaj in številnimi drugimi težavami. Da bi lahko te napake odkrivali učinkovito in z najmanjšim številom brez težav ugotovili primerke, je potrebno, da je bila plošča ali montaža podvržena dizajnu za avtomatsko optično pregledovanje ali preskusni postopek.

Automated Optical Inspection
THT Assembly 2

najsodobnejša linija za

THT opremljanje

Za proizvodnjo s tehnologijo THT strojnega spajkanja razpolagamo z najsodobnejšo linijo za selektivno spajkanje THT komponent na obeh straneh dvostransko položenih SMD komponent na tiskanih vezjih.

Z VAMI OD IDEJE

Razvoj in testiranje

Podjetje Lepton-Quark d.o.o. predstavlja kombinacijo kvalitete in fleksibilnosti pri sestavi elektronike. Skupina 25 zaposlenih dnevno uresničuje želje in potrebe naših kupcev. V vsakem trenutku želimo ponuditi najboljšo storitev tako na področju sestave prototipnih kot tudi serijskih produktov. Dnevno se trudimo premikati meje naših sposobnosti tako v tehnološkem kot tudi storitvenem smislu.

Electronics development
Prodctization

VSE DO PRODUKTA

Produktizacija

Svojim strankam želimo na enem mestu ponuditi kompleten spekter storitev, od ideje do produktizacije.